24-ore.com
Kuvend-Marrëveshje me Spanjën për informacionin e klasifikuar
Kuvendi i nisi punimet e seancës plenare të së enjtes me ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet qeverisë së Shqipërisë dhe qeverisë së Mbretërisë së Spanjës për shkëmbimin dhe mbrojtjen e ndërsjellë t…