24-ore.com
Marrëveshje 8 pikëshe e arritur në Shkup
Disa media publikuan marrëveshjen e arritur në takimin e liderëve të VMRO-DPMNE, LSDM, BDI dhe PDSH-së. Takimi i liderëve të katër partive kryesore me eurokomisionerin për zgjerim Johannes Hahn në …