24-ore.com
Koncesioni që mban të huajt dhe shqiptarët larg Shqipërisë
Nga Arben Manaj Koncesioni që Fatos Nano u dha gjermanëve për hapësirën ajrore e që Edi Rama në Vlorë e cilësoi antikombëtar, siç do e quanin realisht shumë shqiptarë, faktikisht është shndërruar n…