24-ore.com
Më në fund… Një datë zyrtare për Windows 10
Microsoft do të lancojë Windows 10, një përditësim i madh i sistemit të saj operativ, më 29 korrik. Përditësimi do të ofrohet falas për përdoruesit që aktualisht kanë Windows 7 dhe Windows 8.1. Ofe…