24-ore.com
Komisariati Dixhital, 10 000 shkarkime nga Play Store dhe 2 627 denoncime në 2 javë
2 627 raportime, mbi 10 mijë shkarkime nga Play Store është bilanci dy javor i Komisariatit Dixhital i prezantuar nga Ministri i Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri më 13 maj. Komisariati Dixhital, …