24-ore.com
Rusia dhe Ballkani imagjinar
Nga Dorian Koçi Shkrimtari i madh rus, Nikollai Gogol, e përfundon romanin e vet të famshëm Frymë të vdekura me një përshkrim poetik për fatin e Rusisë së madhe që sipas tij ishte “një trojkë që re…