24-ore.com
Kampet vazhdojnë të flenë jashtë, njëri para qeverisë dhe tjetri para Kuvendit
Kështu ka kaluar edhe pasditja e sotme e qytetarëve që po kampojnë para qeverisë. U bë një javë tashmë që ata vazhdojnë të protestojnë me kërkesën e dorëheqjes së qeverisë, pavarësisht motit të vra…