24-ore.com
7 dhembjet që asnjë burrë nuk duhet t’i shpërfillë
Nëse dëshironi të keni një trup të shëndetshëm dhe një jetë të gjatë, tregohuni të kujdesshëm për çdo rast. Shpesh simptomat me dhembje paralajmërojnë për sëmundje të rrezikshme Dhembja e papritur …