24-ore.com
Si të njihni atë që ju shkruan në Facebook Messenger
Të marrësh mesazhe nga dikush që nuk e njeh mund të jetë përvojë jo e mirë. Por, si ju kanë gjetur? Dhe pse ju kanë kërkuar? Facebook Messenger është duke futur detaje të reja. Tashmë do t’ju…