24-ore.com
Milloshoski, Ramës: Jeni një politikan i mesëm që shet patriotizëm tek shqiptarët e Maqedonisë
Ish-shefi i diplomacisë maqedonase dhe nënkryetari i Parlamentit të Maqedonisë nga radhët e VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski përmes një statusi të tij në Facebook ka shprehur nervozizmin dhe urre…