24-ore.com
Zoran Zaev hodhi poshtë pohimet e Lavrovit për ndarjen e Maqedonisë
Në lidhje me pohimet e Ministrit të Jashtëm të Rusisë Sergej Lavrov, se Maqedonia mund të ndahet midis Bullgarisë dhe Shqipërisë, lideri i Bashkimit Social Demokratik të Maqedonisë Zoran Zaev dekla…