24-ore.com
90 vjet KLSH, histori reformash dhe arritjesh
BAJRAM LAMAJ Të shkruash për historinë e një institucioni, si Kontrolli i Lartë i Shtetit, i cili më 26 maj 2015 mbush 90 vjet që nga krijimi, është kontribut shumë i vogël, për t’i bërë të ditur p…