24-ore.com
“BloombergView”: Maqedonia po bëhet fushëbeteja e re SHBA-Rusi
Kohët e fundit, Maqedonia duket se është kthyer në një front të një lufte ideologjike mes Rusisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kur këta të fundit nxisin ndryshimin e regjimit për të kundër…