24-ore.com
Kriza në Maqedoni, Gruevski dhe Zaev bisedojnë në Strasburg
Pas bisedave 10-orëshe midis Nikola Gruevskit dhe Zoran Zaevit në Strasburg, tre deputetë ndërmjetës të Parlamentit Europian, Ivo Vajgl, Eduard Kukan dhe Richard Howitt, kanë dërguar një kumtesë të…