24-ore.com
Identiteti rizomatik i shqiptarëve
Nga Ilir Yzeiri Filozofët e gjysmës së dytë të shekullit XX, Delëz dhe Guattari ishin ndër të parët që shtinë në veprim nocionin e identitetit rizomatik (rhisomatique) për të shpjeguar sidomos kara…