24-ore.com
Votimi elektronik si mjet efikas për dekriminalizimin e politikës
Nga Adri Nurellari Dekriminalizimi është ndër fjalët që më së shumti po dëgjohet kohët e fundit në politikën shqiptare dhe vetë fakti që palët po përpiqen të marrin iniciativa ndërpartiake për këtë…