24-ore.com
Shoqëria civile, fortesa e fundit përballë Putinit
A mundet të shohim vërtetë, shenjat ogurzeza të totalitarizmit në Rusinë moderne? A po përvijohet në horizont një goditje kundër zërave disidentë? A do të ndalojnë autoritetet librat dhe filmat? Në…