24-ore.com
BE dhe zgjerimi drejt Ballkanit Perëndimor
Presidenca italiane e Bashkimit Europian do t’i kushtojë një rëndësi të veçantë procesit të Zgjerimit drejt Ballkanit Perëndimor. Kjo u deklarua sot në Tiranë nga ambasadori i Italisë Massimo Gaian…