24-ore.com
Qetësia, hapat për ta arritur dhe për ta ruajtur deri në pleqëri
Artit të jetuarit, Wilhelm Schmid, i ka kushtuar ese të shumta dhe të suksesshme. Tek “Serenità”, në librin e tij të fundit të sapodalë në treg, filozofi gjerman fokusohet te pleqëria, kërkimi i ti…