24-ore.com
Zoti qoftë me ty më 21 Qershor, si më 23!
Nga Arben Manaj Të thuash që fushata zgjedhore në Angli është tërësisht ndryshe në formë dhe përmbajtje nga ajo në Shqipëri, pa mëdyshje përbën klishe. Po ndiqja të martën pasdite një monolog elekt…