24-ore.com
Vazhdojnë përpjekjet diplomatike, pavarësisht ofensivës në Kiev
Shefat e diplomacisë gjermane, franceze, ruse dhe ukrainase vazhdojnë përpjekjet diplomatike për zgjidhjen e krizës ukrainase pas rifillimit nga Kievi të operacionit ushtarak kundër rebelëve. Fran…