24-ore.com
Derbi i kryeqytetit, bllokohen rrugët që lidhen me stadiumin
Policia e Tiranës ka marrë masa për bllokimin e disa rrugëve për të ruajtur rendin dhe sigurinë gjatë zhvillimit të derbit Partizani-Tirana. Duke nisur që nga ora 17.30 e ditës së sotme, do të bllo…