24-ore.com
Wisner: Urdhërarresti i Serbisë për Thaçin, ngrit tensionet mes dy vendeve
sh përfaqësuesi i presidentit Bush në negociatat për statusin e Kosovës, Frank Wisner, ka thënë se Ballkani është duke u përballur me tensione në mes Perëndimit dhe Rusisë. Ai në një intervistë për…