24-ore.com
Holanda: Reformë e thellë në drejtësi. Dekriminalizimi? Po presim…
Komuniteti holandez që jeton dhe punon në Shqipëri, në ambientet e rezidencës të ambasadës holandeze, festoi Ditën e Mbretit, një festë e rëndësishme në kalendarin e vendit të tulipanëve. Pak përpa…