24-ore.com
OKB: Rreth 2 500 të vdekur në muajin qershor
Dhuna në Irak ka shkaktuar të paktën 2 417 të vdekur në muajin qershor si pasojë e ofensivës së xhihadistëve të shtetit islamik në Irak dhe në Levant (EIIL, ou Daech), sipas një bilanci të publikua…