24-ore.com
Lulet ndryshojnë gardërobën
Veshjet me dizajn lulesh janë tipike për stinën e pranverës dhe duke qenë se ajo tashmë ka trokitur, ja disa ide të cilat mund t’ju hyjnë në punë për kombinimet që ju do të krijoni në gardërobën tu…