24-ore.com
Duka: Për herë të parë u diskutua për racizmin. Duam 3 pikët
Është mbyllur seanca dëgjimore në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv (CAS) në Lozanë, ku pala shqiptare dhe ajo serbe kanë bërë deklarimet e tyre, si dhe kanë marrë në pyetje njëri-tjetrin duke u balla…