24-ore.com
Thaçi: Fletarresti i Serbisë për mua u lëshua në kohë të errëta
Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Jashtëm i Kosovës Hashim Thaci ka folur për vizitën e shumëpërfolur në Beograd, Gjykatën Speciale, dialogun me Serbinë dhe cështje tjera. Duke folur për paralajm…