24-ore.com
Kombëtarja, sot “beteja” në KAS për 3 pikët e Beogradit
Pas palës serbe, sot është radha e përfaqësuesve të Federatës Shqiptare të Futbollit dhe avokatëve të saj të bindin gjykatësit e KAS-it që t’i japin kombëtares sonë 3 pikët për dhunën në ndeshjen e…