24-ore.com
Rompuy & Barroso: Përshëndesim Greqinë për presidencën e suksesshme të BE-së
Përgëzime të përzemërta për përfundimin e suksesshëm të presidencës greke të Bashkimit Europian, kanë shprehur krerët e BE-së, Herman van Rompuy dhe Jose Manuel Barroso në konferencën për shtyp që…