24-ore.com
Kinë, terror në katin e 91-të për dy pastrues xhamash (Video)
Dy pastrues xhamash kanë shpëtuar në Kinë, pasi platforma e tyre ka shkuar jashtë kontrollit për shkak të erës dhe është përplasur disa herë në mënyrë të dhunshme kundër një grataçele në Shangai. V…