24-ore.com
Autopiloti bën atë, që i thonë pilotët
Eksperti Heinrich Großbongardt: Pilotët e programojnë autopilotin me vlera të caktuara dhe ai bën atë, që i thonë pilotët. DW: Zoti Großbongardt, vlerësimet e para të të dhënave të regjistruesit të…