24-ore.com
Fitojnë lotarinë dy herë, kishin mundësi 1 në 283 miliardë
Fitim i dyfishtë për një çift anglez nga Scunthorpe të fiksuar pas lojërave të fatit. David dhe Kathleen Long kishin probabilitet 1 në 283 miliardë për të fituar sërish lotarinë “EuroMillions”, por…