24-ore.com
Trinjaket identike martohen në një ditë… bëjnë ‘lëmsh’ edhe bashkëshortët e tyre
Trinjaket identike nga Brazili, Rafaela, Rochele dhe Tagiane Bini ndajnë të njëjtën datë lindjeje, të njëjtën pamje, të njëjtat shije, kështu që kanë zgjedhur të martohen në të njëjtën ditë me tre …