24-ore.com
Vaji i ullirit në vend të brufenit
Kjo do të thotë se në rast të dhimbjeve, reumës, ndezjeve të ndryshme dhe sëmundjeve të zemrës, një sasi e caktuar e vajit të ullirit mund të ketë të njëjtin efekt sikurse hapi. Mjeku Gary K. Beauc…