24-ore.com
Gjyshja përgatit çokollatë, familja në spital
Një grua 77-vjeçare ka helmuar veten, bashkëshortin, djalin, nipin e saj dhe një shokun e tij 12-vjeçar me një çokollatë të nxehtë të skaduar. Pluhuri i çokollatës i përdorur nga gjyshja datonte 25…