24-ore.com
Japoni, vdes Misao Okawa, gruaja më e vjetër në botë
Gruaja u shua në moshën 117-vjeçare. Misao Okawa kishte festuar ditëlindjen përpara disa javësh. Japonezja kishte lindur me 5 mars 1898 dhe përpara disa javësh ajo fiku 117 qirinjtë e ditëlindjes s…