24-ore.com
Ka 40 fëmijë me 20 gra të ndryshme dhe do akoma
Një burrë nga Britania e Madhe ka 40 fëmijë nga 20 gra të ndryshme dhe thotë se ka dëshirë të ketë akoma të tjerë. Mike Holpin nuk beson te kontraceptivët dhe thotë se ndonjëherë e ka të vështirë t…