24-ore.com
PD: Tahiri të japë dorëheqjen
Partia Demokratike akuzon Kryeministrin Edi Rama dhe ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri, se kanë patur dijeni për kërkesën e Interpol Brukselit dhe se e kanë shfrytëzuar atë për të kapur dëshmitar…