24-ore.com
Avionë amerikanë pa pilotë patrullojnë mbi Bagdad
Disa avionë amerikanë pa pilotë të armatosur me predha fluturuan mbi Bagdad dhe rrethinat e tij për të mbrojtur diplomatët dhe ushtarakët amerikanë të pranishëm në kryeqytetin irakian në rast të p…