24-ore.com
Problemi: Çfarë duhet bërë me hipopotamët e Pablo Eskobarit?
Një grup hipopotamësh që njëherë e një kohë ishin të baronit kolumbian të drogës Pablo Eskobar (Escobar) kanë zaptuar zonën pranë fermës së tij dhe askush nuk e di ç’të bëjë me ta. Në vitin 2005, 1…