24-ore.com
Bankieri: “Guximtari” që drejtonte bankën 100% shqiptare
Ngritja e Artan Santos, nga specialist në themelues dhe drejtues banke Dje u vra bankieri. Artan Santo ishte një afarist i guximshëm, që u shqua për marrëveshjet e mëdha ekonomike mes kapitalistëve…