24-ore.com
Vishet Rihanna për revistën “Harper’s Bazaar Arabia”
Rihanna është e njohur për veshjet provokuese dhe pothuajse transparente, por nga vajza kontroversiale ajo ka vendosur që të shfaqet tërësisht e mbuluar në setin fotografik të revistës “Harper&#82…