24-ore.com
Ristani: Dhunohen zyrat e PD-së në Elbasan, sulmohet opozita
Partia Demokratike ka akuzuar mazhorancën për sulme ndaj opozitës dhe si fajtore të dhunës së ushtruar në zyrat e Partisë Demokratike në Elbasan. Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Arb…