24-ore.com
Presidenti Nishani takon kryetarin e Asamblesë së Katarit
Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, në kuadër të vizitës shtetërore në Shtetin e Katarit, ku e shoqërojnë dhe disa ministra të kabinetit qeveritar, u takua me Kryetarin e Asamblesë Konsultative…