24-ore.com
Zhvlerësimi i euros
Monedha euro ra sot në nivelin më të ulët në 12 vjet kundrejt dollarit. Monedha e vetme e përdorur nga 19 vende të eurozonës ran ë 1.07 dollarë, këmbimi më i ulët që nga prilli i vitit 2003, dhe sh…