24-ore.com
Si e botoi fshehurazi CIA “Doktor Zhivagon” në Rusi
Martin Vennard, BBC Në fillim të shtatorit të vitit 1958, agjenti i shërbimit sekret holandez, Joop van der Wilden, solli në shtëpi armën më të fundit të CIA-s në luftën mes Perëndimit dhe Bashkimi…