24-ore.com
Haxhinasto në Katar- Diskuton për vendosjen e linjës direkte të fluturimit Doha-Tiranë
Ministri i Transportit dhe Infrastrukturës, Edmond Haxhinasto zhvilloi të martën një takim zyrtar me ministrin e Transportit të Katarit, Al Sualiti, gjatë vizitës së tij, si pjesë e delegacionit të…