24-ore.com
Një Dukeshë e tëra në rozë
Kate Middleton takon vjehrrit e saj në ditën e Komonuelthit dhe gruan e tij Camilla Tani në muajin e tetë të shtatzënisë, Kate Middleton e veshur e tëra me pastel iu bashkua Mbretëreshës dhe anëtar…