24-ore.com
Ahmetaj në Vjenë, diskuton për sfidat e ekonomisë në Ballkan
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj po merr pjesë në Vjenë, në konferencën e organizuar nga Fondi Monetar Ndërkombëtar dhe Banka Kombëtare Austriake m…